O nama

Dobrodošli na stranice NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split Vaš vodič kroz nekretnine u Splitu i okolici

Agencija za promet nekretnina NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split registrirana je 17. prosinca 2009. godine, sa ciljem posredovanja i olakšavanja pristupa informacijama vezanim za promet nekretninama, te unatoč kratkom periodu poslovanja pod tim imenom, ali sa višegodišnjim iskustvom rada na tom području, uspjeli smo napraviti veliki pomak u poslu s nekretninama. Brojne, već realizirane kupo-prodaje upravo su svjedok tome, kao i zajedničko zadovoljstvo naših mnogobrojnih klijenata.

Sjedište naše agencije je u Splitu, u Ulici hrvatske mornarice kbr. 1-E (u zgradi Raiffeisen banke ). 

Hvala Vam na dijelu Vašeg vremena koje ste odvojili radi upoznavanja sa djelatnostima naše agencije.

Cilj naše agencije je pružiti KVALITETNU USLUGU i VELIK IZBOR NEKRETNINA za primjerenu cijenu, kao i objediniti rješavanje cjelokupne problematike koja nastaje kod kupnje i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam čin kupoprodaje. Prodavatelji od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima, s druge strane nudimo visoku razinu profesionalizma i susretljivosti.

Profesionalnost, inovativnost i entuzijazam, a nadasve osoban pristup svakom klijentu, dižu kvalitetu naše usluge za stepenicu više i takvim pristupom želimo ostvariti renomirani ugled agencije za poslovanje nekretninama u Republici Hrvatskoj gdje ćemo bit prepoznatljivi širem tržištu.

Mi svoj posao shvaćamo vrlo ozbiljno i tu smo samo zbog Vas. Pogledajte našu ponudu i pronađite nešto za sebe.

Plan agencije NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split
  • biti uvažen i poželjan partner poznat po izvrsnim profesionalnim uslugama, korektnom poslovanju, te poštenim odnosima prema svojim klijentima;
  • otvoreni za komunikaciju, prihvaćanju zdravih ideja, inicijativa i prijedloga, te pružanju suradnje sa svim suradnicima, a sve u cilju postizanja zajedničkih interesa.
Stoga, prvenstveni cilj agencije NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split jeste ZAJEDNIČKO zadovoljstvo naših klijenata koje gledamo kao jedinku i nadamo se da ćete baš i Vi postati jedan od njih!

***ZAHVALJUJEMO NA ISKAZANOM POVJERENJU***


Sa poštovanjem,

ANITA BUŠKULIĆ & RUŽICA MILAT
NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split